torsdag 2 februari 2012

Mat mat mat, milstolpe 2

Godkväll!

Nu är pågår idégenerering på högsta grad. Vi vänder på steken och testar alla olika verktyg som finns att tillgå just nu, det är ibland väldigt mättande och ibland väldigt proteinsnålt.
Vad har vi gjort för att bli inspirerad? Vi har självklart ätit.
Besökte Åre Bageri för att kicka igång våra hjärnor med en brakfrukost, väldigt gott!
Igår (läs onsdag) var vi på vår lokala pub, Broken för att avnjuta en spagettitallrik och en veggieburgare - tumbs up!
Det planeras även en hel del try-it-yourself framöver, en dagsresa till härliga Vemdalen/Klövsjö kommer härnäst på schemat. Där vi kommer titta närmare på olika matproducenter och kanske kommer vi få unna oss en dag på SPA. Vi är på god väg i vårt arbete och vi förenar nytta med nöje!






























En tur på skidor i Björnen hann vi också med...






På återséende
Johanna & Isabel

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar