måndag 18 november 2013


Färdigtränat på Playitas  ( På altanen vid poolkanten i Corralejo)

 

 

Nu har vi sprungit , dansat , kört solhälsningar, styrketränat, utövat bollsporter, simmat och haft träningsvärk i  en vecka ( i alla fall somliga av oss). Dessutom har vi bott som kungar och haft trevlig samvaro i vår lyxiga ”Villa”. Det enda vi kan ha åsikter om är egentligen utelivet på själva Playitas. Det enda man kan nämna var en Salsakurs som somliga av oss tyckte var mer spännande än de andra.

Annars har vi intervjuat allt som kan prata (om man överdriver lite) och gått runt med kameran i högsta hugg och försökt få en riktig bild av resorten och fått kommentarer som att ”-Är ni här nu? men vad ni ligger i”. En slutsats vi kommit fram till är att det inte är så enkelt att intervjua barn och få mer än typ tvåordsmeningar som svar.  J

Måste också nämna att Malin blev tvåa efter Emmelie Öhrstig på Topploppet som var en 5km löptävling. Mycket starkt jobbat Malin! Inte utan att vi andra kände oss rätt stolta och gärna  talade om att ”Jo, Malin, hon är med oss!” J Kan även nämna att hon hade varit trea i herrklassen. Imponerande!

Starkare och mer solbrända än på länge tog vi bussen från Playitas  till Corralejo för att under andra veckan samla tankarna inför färdigställandet av filmen innan hemresan. Vi har fått med oss många givande och roliga erfarenheter från Playitas som vi också tycker att vi fått bekräftat verkligen är ledande inom träningskonceptet. Detta både från sk vanliga träningsintresserade människor som den riktiga eliten.

Nu håller vi på att slappa ihop totalt, totalt fokuserade på filmen med en spansk öl i handen!

Har ni förresten tänkt på att det snart är jul? Det är mycket svårt att förstå här och man blir lite full i skratt när man ser julrenarna och julbelysningar uppsatta mitt i sommarvärmen. Tänk att somliga alltid har det så här!

Hoppas alla andra också haft det bra!

Solvarma kramar från Årekreation!


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar