måndag 27 januari 2014

Kulknappar och Smakturer

Arbetet med våra projekt fortskrider, även om det inte går så snabbt och lätt framåt som man kan önska. Vi funderar och klurar, vad är det egentligen vi vill få fram. Vi har kommit fram till att liftåkning skulle kunna vara mycket bättre använd tid än att bara känna hur kallt det är. Samtidigt talar vi om att det är viktigt med pauser. Liftåkningen är ju annars en bra paus... 
Vår andra idé Smaktur Åre hoppas vi  på att kunna testa irl snart. Känns som ett ovanligt bra sätt att testa en idé på riktigt.
Idag har vi haft coachingdag med både Ideation, Team/ledarskap och Mentorskap. Idésprutan Johan F har alltid någon ny idé att komma med, mycket givande att se lite hur proffsen jobbar, men det är väl därför vi  har de lärare/ föreläsare vi har. Och så ska vi komma på vem vi vill ha som mentor. Inte helt självklart vem man ska fråga för somliga... :-) 
Vi har också haft lektion i presentationsteknik med Annika C. Jätteintressant med många bra konkreta tips. Jag önskar att det vore lika lätt att ta åt sig och bara göra det som låter så självklart när man hör om det. Men hur man trycker på knappen för att "glittra" med ögonen, det får hamna på överkurslistan tills vidare. 
 Men träning ger färdighet, så börja träna så kanske det går innan kursen är över...

Nu kommer den riktiga vårsolen snart och snön är beställd.
Ser fram emot många fina dagar i backen framöver när vi jobbar vidare med våra "knappar"!

Team Bluebird


                 

1 kommentar:

  1. Intressanta tankar! Låter som att ni är på rätt spår kamrater =)

    SvaraRadera