tisdag 4 mars 2014

Prototypandet fortsätter...

Vi har samlat ihop oss efter presentationen och feedbacken igår och har bestämt att vi ska begränsa vårt arbete till att ta fram två välutvecklade liftpåhäng och sluta att arbeta med avstigningsportar och kulknappar i det här läget. Det gör vi för att få fram två bra prototyper av produkter i stället för flera små halvdana.

Vi har också bestämt att vi ska dela upp gruppen i två smågrupper för att optimera arbetet. Fanny, Marie och Camilla arbetar med prototypandet och vidareutveckling av liftpåhängen. De kommer att fokusera på vilka material som ska användas och hur vi ska kunna fästa påhängen på ett bra sätt. De två kommande veckorna kommer att präglas av research och studiebesök på affärer och hos ev. leverantörer för att få inspiration för hur vi på bästa sätt bygger och monterar våra liftpåhäng.

Den andra gruppen består av Malin, Daniel och Elin. De kommer att arbeta med helhetskonceptet för barnområdet och ta fram en skiss som kan användas för att sälja in vår konsulttjänst och vår helhetspaketering. De kommer alltså att arbeta med vår vision och sätta en portfölj som vi kan arbeta vidare med längre fram. De övriga produkterna som skissas upp kommer inte att byggas fysiskt under vårens portfölj.

Vi känner driv och sug på att komma framåt, det är kul! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar