tisdag 25 mars 2014

Slutspurt för Konceptualisering!

Kulknappengänget har delat sig i två grupper för att optimera arbetet med hela affären. En del (Camilla, Fanny och Marie) arbetar kärnan i verksamheten, våra produkter. De kontaktar samarbetspartner och bygger prototyper, försöker hitta bästa möjliga lösningar till bästa möjliga pris och med bästa möjliga leverantör! De ha varit in till Östersund på studiebesök och fått bra input!
Den andra delen (Daniel, Elin och Malin) arbetar med konceptet och helheten. De försöker bena ut vad det vi egentligen levererar och paketerar en tydlig bild av vad det är kulknappsgänget jobbar med. De formulerar och omformulerar, gräver efter kärnor och skriver på nån spännande, än så länge hemlig text!

Denna vecka är den sista innan arbetet med konceptualiseringen ska vara klar. Det är svettigt och spretigt men hoppet om den bästa produkten lever och frodas och det är den som för oss framåt mot målet!


1 kommentar:

  1. Smart att dela upp sig, då kan ni hålla fler parallella spår. Nu är vi snart inne i slutspurten, så full fräs och mycket timeboxing. Käma på!

    SvaraRadera