onsdag 16 april 2014

Artut food - hungriga på inspiration!

Var hälsad bloggen!

Denna vecka roar vi oss med affärsplaner och budgetar. Då vår grupp har varit lite spretig och haft uppdrag utanför skolan så tar vi nu omtag och Artut Food har åter fått tillbaka sin innovationskraft! Sandra, Isak och Josephine – still going strong!

Vi har även varit på jazzköket och det var en spännande upplevelse. Det var bara att ta på sig mustaschen och bege sig till Prästgatan 44 och invänta en afton i Food Jam;ets tecken. Till en början samlades vi som bokat in oss på arrangemanget och välkomnades med en drink. Fia Gulliksson och herrarna från Viniologi presenterade sig och kvällen var sedan igång!
Vi bjöds på 12 olika rätter med anknytning till det lokala. Det blev väldigt tydligt hur viktigt det är att arbeta med helhet och att omge sig med bra människor som förmedlar bra energier och skapar en öppen stämning.

Vi åt först 4 rätter och sedan körde vi hela havet stormar och bytte bordsherrar/bordsdamer - sedan fortskred kvällen med god mat och dryck i mängder samt mycket trevligt sällskap!


Sannerligen en angenäm kväll med trevligt sällskap! Artut rekommenderar starkt ett besök till jazzköket för alla hungriga själar som förlusta sig i gastronomins tecken.


Här kommer en liten teaser på vad som komma skall..


På återseende / Artut food

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar