lördag 10 maj 2014

HillAreas på gång!


Wow!
Nu börjar det hända saker. HillAreas har fullt upp med alla möten, webföreläsningar, telefonsamtal  mm. Mitt i allt detta ska vi också försöka lösa de ”riktiga skoluppgifterna”! Det är tur att vi är så många i gruppen, och alla kämpar för att ta oss vidare.  I torsdags fick vi beviljat 50 000kr i så kallad  innovationscheck från Almi. Vilken lycka! Och vilken bekräftelse på allt det arbete vi har lagt ner. Så himla kul!

Det var med stärkt självförtroende vi stegade in på möte med SLAO och Skistar  på fredagen för att presentera vårt nyaste delprojekt ”Trygga Myran” tillsammans med fam Dahlström.  Det blev en mycket bra presentation. Bra jobbat gänget!  Vi fick alla en mycket positiv känsla av mötet och vi fick signaler om att man letat ett gemensamt säkerhetskoncept för Sveriges liftanläggningar. Känns som att ”Myran” kan vara ett av svaren på detta.  Roligt att jobba när det känns som att det flyter!

Nu ser vi fram emot torsdagen då några av oss åker med till Östersund för att hurra för våra duktiga ”kollegor” Yardsale på prisutdelningen för segern i  Pitchmomentet på Venture cup. Det går bra nu! :-)
Hoppas hela lärarteamet också känner sig delaktiga i framgångarna!
Heja Skarp!
 



 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar