tisdag 12 maj 2009

Vi kom tvåa!!

Termosgruppens deltagande i affärsidétävlingen jag har en idé.nu som avgjordes i Sundsvall torsdagen den 7 maj fick ett glädjande resultat. När vi åkte ner trodde vi att våra chanser att vinna någon kategori var liten, på sin höjd att vi skulle vinna mittuniversitetets specialpris.
Efter en lång eftermiddag med mässa och stor trängsel vid det italienska buffébordet satte vi oss i den fullsatta aulan på Sidjö hotell och konferens för prisutdelningen. Ett skämt vi hade när vi åkte ner var hur besvikna vi skulle bli om vi bara fick ett tröstpris i form av en T-shirt. Vi skrattade gott när Fanny vann en T-shirt och en pocketbok i Sundsvall tidnings MMS-tävling för kvällens bästa mingelbild! Nu hade vi i alla fall vunnit en T-shirt....
Kvällen fortlöpte med en moderator och ett svajigt coverband på scenen. När Mittuniversitetets specialpris gick till ett annat studentarbete tappade vi hoppet och började undra varför vi åkte till Sundsvall. Till sist var de framme vid den sista kategorien i tävlingen, årets bästa affärsidé. Vi trodde aldrig att vi var aktuella för ett pris i denna kategori, så vi blev verkligen paffa när vi annonserades som vinnare av andra priset! Vi fick gå upp på scenen och fick mottaga en stor check på tio tusen kronor, värdebevis för tio timmar hos en designbyrå, profilkläder, företagspaket hos en bank och en stor presentkasse med en färgskrivare och massa annat bra saker att ha på kontoret. Stämningen var på topp när vi lämnade Sundsvall!
Hälsningar
Termosgruppen 3P via Daniel

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar