onsdag 31 oktober 2012

Åre har drabbats av snöyra!


Lag Fördel har drabbats av Japanfeber. Bansaii! Vi flyger till Tokyo den 8 november och ska bland annat besöka och uppleva ett hotell, som inte har någon motsvarighet i Sverige: Kijite Hoeiso Ryokan i Hakone.

Ny projektledare i Lag Fördel är Anna från Arvika. Värmland FTW! Hon försökte införa både kamratuppfostran och kollektiv bestraffning. Det vann dock inget stöd i gruppen och vi fortsätter som vanligt.

Enligt tradition och inte helt oväntat, fick Lag Fördel återigen pris för förra veckans bästa idé. Priset var en Magic Shoot kontorsbasketkorg, som numer sitter uppe väl synlig mitt i klassrummet. Detta för att Top Quad under ledning av PL Milton, Anna och hennes Shaka Brah, samt Oskar som bossar över HIBOJ ska bli inspirerade och denna vecka förhoppningsvis nå upp till Lag Fördels vanliga kreativa nivå.

Vi har det väldigt bra här i Skarps lokaler. Både klass och grupper lever och verkar i gemytlighet. Idag har vi pratat konflikter och konflikthantering och för att vi ska få öva på detta, inbjuder Lag Fördel alla andra grupper att delta i Skarp 5.0 officiella ”beef”: Kasta paj!

Lag Fördel har under vecka 43 arbetat med att ta fram nya idéer och förslag på affärsutvecklingsmöjligheter åt Stefan på Extrem och Åre Skidfabrik. Sibylla filmade det 3 timmar långa mötet och levererade den här sköna filmen med musik av hennes kille Oscar:



Skarpt uppdrag hos Extrem from Skarp Television on Vimeo.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar